ЧАТ-БОТ GPT. Чому про нього усі говорять та чим він буде корисним для digital-спеціалістів?

Якщо у вас є соц.мережі — ви точно чули про чат-бот GPT. Але чи дійсно він — знахідка 2023 року для digital-спеціаліста та чи треба хвилюватись, що машини поступово замінюють людину?

Що таке чат-бот GPT?

Це — чат зі штучним інтелектом, розроблений лабораторією OpenAl.

Літери GPT означають Generative Pre-trained Transformer.

Після релізу ChatGPT, оцінка компанії OpenAI виросла до 29 мільярдів доларів.

Уявіть, лише за два місяці після випуску, кількість активних користувачів перевищила 100 мільйонів, що стало історичним рекордом серед користувацьких програм.

Що вміє чат-бот GPT?

Розробники запевняють, що ChatGPT може: писати програмний код, складати тексти в художньому стилі, зводити фінансові звіти, створювати контент-план та взагалі, вирішувати ледь не космічні питання.

Бот працює на основі алгоритму обробки штучної мови, яка, за словами розробника (лабораторія OpenAI) , здатна розв’язати будь-яку вашу задачу.

Чим ChatGPT може допомогти SMM-спеціалістам або людям, які ведуть блог?

1) Генерувати контент на задану тему.

Лише за декілька кліків ви можете запросити штучний інтелект написати вам пост на будь-яку тему! Порада від NewLook : чим детальніше ви сформулюйте завдання – тим якісніше отримаєте результат.

2) Підбирати теми або рубрики для контенту в будь-якій ніші.

Просто вводимо : «напиши теми для постів про…“ або ”напиши рубрики на тему…“ і вуаля! Ваш текст готовий!

3) Знаходити корисні ресурси.

Завдяки боту ви можете знайти статті, корисні матеріали, дослідження. Це як підручник, в якому є всі відповіді! До речі, існує думка, що ChatGPT є основним конкурентом Google, бо він здатен набагато якісніше та швидше виконувати ваші команди)

4) Відповідати на питання.

Сформулюйте грамотно питання, наприклад : «як розробити смм-стратегію для агенції нерухомості?» і отримайте покроковий план дій. Ну не диво?!

5) Підбирати кольори/шрифти.

Тут усе просто! Нам усім іноді бракує фантазії, так чому б не попросити допомоги у штучного інтелекту? Він уж точно не відмовить!

6) Давати поради.

Так-так, ви все правильно прочитали ! Запитайте бот: « що потрібно зробити, щоб знайти конкурентів в Інстаграм?» І він за секунди дасть пораду, як знайти конкурентів та зробити аналіз їх сторінок.

Як користуватися ботом GPT?

Лови інструкцію від NewLook:

  1. Заходимо на сайт та реєструємося через номер телефону та email.
  2. Сміливо вводимо свій запит та робимо своє життя — легше, а роботу — якісніше!
  3. Підписуємося на Інстаграм NewLook, щоб першими знати, що відбувається у світі digital та щодня отримувати цікавий та корисний контент.

Питання, яке турбує багатьох: чи здатен штучний інтелект замінити людину зараз чи у майбутньому?

Відповідь — ні!

Штучний інтелект — це інструмент, який лише допомагає у розв’язанні деяких задач, але він ніколи не замінить творчий підхід, навички вирішення проблем та критичне мислення, яке є у людини.

Саме тому гарні спеціалісти завжди будуть затребувані!

А якщо ти бажаєш опанувати діджитал-професію майбутнього, вийти на стабільний прибуток та працювати з будь-якого куточку світу – запрошуємо тебе пройти наші навчальні курси у напрямках SMM та таргету!

Навчальні напрямки:

SMM-спеціаліст 4.0- Комплексний курс зі створення якісного та ефективного контенту для соцмереж, на якому ви освоїте перспективну професію SMM-спеціаліста.

SMM-бізнес - Повноцінне навчання SMM для власників бізнесу та експертів, які продають товари та надають послуги в соц.мережах.

Таргет 4.0 - Практичне навчання по налаштуванню та запуску прибуткових рекламних кампаній в Facebook та Instagram.

Автор статті:  
Поліщук Яна